Keratiinihoito

HIUSTEN TAPAAN KYNNET KOOSTUVAT ENIMMÄKSEEN KERATIINIKUIDUISTA.

Siksi suosittelemme kynsien käsittelemistä keratiinipohjaisella hoitotuotteella ennen aluslakan levittämistä. Se auttaa vahvistamaan kynsilevyä ja parantaa siten tuotteiden kestävyyttä.

Gel Lac Pro -aluslakat

ALUSLAKKOJEN UPEA KOOSTUMUS TAIPUU MONEEN.

Gel Lac Pro -aluslakat kiinnittyvät täydellisesti luonnolliseen kynteen. Muotoilu on helppoa itsestään tasoittuvan koostumuksen ansiosta, joka luo kynteen hieman kuperan muodon ja lisää kynnen lujuutta. Gel Lac Pro -aluslakka kovettuu nopeasti: väritön aluslakka kovettuu LED-valon alla 30 sekunnissa ja värillinen aluslakka 60 sekunnissa, eikä kynsiä tarvitse juurikaan viilata. Kun tekniikka on hallussa, tulokset ovat äärimmäisen luonnolliset. Valikoimassamme on 7 väriä, koska asiakkaiden kynsien ja ihon värit vaihtelevat. Näin voit tarjota asiakkaillesi sävyn, joka sopii parhaiten heidän ihonsävyynsä.

Gel Lac Pro -värilakat

HELPPO LEVITTÄÄ, TÄYTELÄINEN KOOSTUMUS JA VOIMAKKAAT PIGMENTIT

Vain yksi kerros Madame Bleu Blanc Rouge Gel Lac Pro -värilakkaa riittää. Gel Lac Pro -sarjan sävyillä saadaan aikaan täydellinen kiiltävä lakkaus, joka kestää keskimäärin 3 viikkoa. Kaikki Yumi Nails -sarjan tuotteet voidaan liottaa pois noin 10 minuutissa. Värilakka kovettuu nopeasti: 30–60 sekunnissa LED-valon alla (väristä riippuen) ja 120 sekunnissa UV-valon alla. Lanseeraamme säännöllisesti uusia sesonkikokoelmia. Trendikkäät sävyt vetoavat varmasti asiakkaisiin: he ihastuvat sävyihin välittömästi.

Gel Lac Pro -päällyslakat

ULTRA-KIILTÄVÄT PÄÄLLYSLAKAT

Tahmean kerroksen kanssa tai ilman, Gel Lac Pro -päällyslakka suojaa kynsiä ja antaa niille pitkäkestoisen kiillon.

Ultra Shine -puhdistusaine

2-IN-1 PUHDISTUSAINE.

Hennosti tuoksuva nestemäinen Ultra Shine -puhdistusaine poistaa tahmean päällimmäisen kerroksen ja jättää kynnelle kiiltävän pitkäkestoisen kalvon. Suosittelemme, että poistat ylimääräisen geelin puuvillaliinalla.

James Bond -primer

UUDEN SUKUPOLVEN PRIMER, JOLLA ON USKOMATTOMAT KIINNITYSOMINAISUUDET

James Bond -primer on helppokäyttöinen, riittoisa ja sopii hyvin käytettäväksi Yumi Nails Madame Bleu Blanc Rouge -sarjan kanssa.
Suosittelemme sitä käytettäväksi rasvaisten ja ongelmakynsien kanssa ja helpottamaan tuotteiden kiinnittymistä. Riittoisaa koostumusta on helppo levittää mukana tulevalla siveltimellä. James Bond -primer kovettuu 60 sekunnissa LED-valon alla ja 120 sekunnissa UV-valon alla.